Putovanje je već samo po sebi često stres. Pripremanje i pakiranje zahtijeva puno vremena i koncentracije, a tu je uvijek i strah da ste nešto zaboravili kod kuće. Upravo radi toga, veoma je važno da taj stres ne bude još dodatno pojačan manjkom prostora u automobilu. 

Imate li manji prtljažnik, znate kako pakiranje prtljage često sliči igri Tetris u kojoj vam uvijek nedostaje još pokoji centimetar da bi stale sve sitnice koje su vam potrebne. Idete li na dulja putovanja, onda korištenje prostora kabine za prtljagu također nije idealno. U tom vam slučaju odlično mogu pomoći krovni nosači za auto.…

Više

Odlazak na nekoliko dana na odmor automobilom mnogima predstavlja i užitak, ali i probleme. A problemi se odnose na prijevoz svih potrebnih stvari. Naime, mnogim obiteljima prtljažnik nije dovoljan da se u njega spreme sve stvari. Ovakvi problemi izrazito su česti kod obitelji s manjom djecom jer kada u prtljažnik uguraju dječja kolica, ostane još jako malo mjesta za ostale stvari. Mnogi onda koriste iduće logično rješenje, a to je spremanje stvari na stražnja sjedala i slično. No, to je dosta nepraktično za ostale putnike.

Više

Razmišljate o tome, da morate kupiti novi automobil, jer uvijek, kad krenete na neki izlet, skijanje ili ljetni odmor, nemate kamo staviti svu prtljagu? Jedna od mogućnosti, da riješite taj problem, sigurno je novi automobil, ali ta mogućnost nije baš jednostavna, a još manje jeftina. Postoji puno jednostavno rješenje, a ono se zove krovne kutije.

Mnogi misle, da se taj proizvod može koristiti isključivo za vožnju skija u zimskim danima, ali tome nije tako. Danas se krovne kutije upotrebljavaju za prijevoz mnogo drugih stvari – u taj dio automobila možete tako vrlo jednostavno staviti i skije, i na primjer šator, …

Više