Neka prljavština ostane na tepisima

Auto je danas postao mnogima nezamjenjivo prijevozno sredstvo. Mnogi ga koriste gotovo svakodnevno, kako bi odlazili na posao i vraćali se kući. A mnogima je posao i vezan uz stalnu vožnju autom. To ujedno i znači da svaki dan nekoliko puta ulaze i izlaze iz auta, a time na obući unose puno prljavštine u auto.

Ta prljavština se uvlači u pod auta i ako se redovito ne čisti, nakon određenog vremena će ju biti vrlo teško ukloniti. Kako bi taj proces održavanja auta bio jednostavniji, na tržištu se mogu kupiti tepisi za auto. A o njihovoj popularnosti govori i činjenica da ima vrlo malo vozača koji ih nemaju u svom autu.

Gumeni i tekstilni tepisi za auto

Kada kupujete novi ili rabljeni auto, postoji mogućnost da ćete već s njime dobiti neke tepihe za auto. Naime, tepisi za auto su vrlo često poklon samih proizvođača ili prodavača auta i sadrže njihov logotip kao reklamu. S druge strane, kupujete li rabljeni auto, često prijašnji vlasnici neće ukloniti tepihe za auto. Ako ih ipak niste dobili, možete ih kupiti, a tada imate izbor između dvije vrste, a to su gumeni tepisi za auto i tekstilni tepisi za auto.

Gumeni auto tepisi Gledring su većinom nešto jeftiniji, a ujedno se i vrlo lako održavaju pa su česti odabir vozača. Uglavnom se mogu očistiti samo s vodom, osim u slučaju kada su vrlo jako zaprljani pa je potrebno dodati i malo šampona. A zašto bi netko onda kupovao tekstilne tepihe za auto? Zbog izgleda, odnosno atraktivnosti. Naime, tekstilni tepisi za auto dolaze u više različitih boja, uzoraka i općenito izgledaju atraktivnije u autu.

YouTube video

Tepisi za auto u trgovinama i po narudžbi

Tepisi za auto mogu se kupiti u većini trgovina koje prodaju dijelove za aute, ali ponekad i u trgovinama koje prodaju raznoliku robu. Birati se može između tipskih i univerzalnih tepiha za auto. Tipski dimenzijama odgovaraju svakom pojedinom autu, dok su univerzalni tepisi za auto svi istih dimenzija pa neće u svaki auto savršeno pristajati.

Uz kupovinu, možete se odlučiti i za narudžbu tepiha za auto. U tom slučaju ćete moći sve sami odabrati, od materijala, boje, uzoraka te na taj način dobiti potpuno unikatne tepihe za auto.

Članci iz iste kategorije: